Agenda
Volg ons
Shared Space
 

SPES verliest van koploper

Afgelopen zondag ontving SPES in Groesbeek koploper De Korfrakkers uit Erp. Een geroutineerde en een goed op elkaar ingespeelde ploeg. Het jonge SPES team had de vakken wat anders ingedeeld om zo De Korfrakkers te verrassen. Uiteindelijk delfde SPES toch het onderspit en verloor met 14-20.

 

 

Na 4 minuten stond er al 0-2 op het scorebord, het ging absoluut geen makkelijke middag worden voor het team van trainsters Marijke de Veer en Caroline Lamers. Maar tegen de ‘nog’ ongeslagen koploper was dat op voorhand al duidelijk. SPES scoorde nog wel de aansluitingstreffer maar de Korfrakkers bleef SPES telkens net voor en kwam de gehele wedstrijd niet op achterstand. De ruststand was 6-9.

 

 

Na rust eenzelfde spelbeeld. Een hard werkend SPES en een doeltreffender Korfrakkers zorgden voor leuk en attractief korfbal, vermaak voor het publiek. De jonge scheidsrechter deze middag floot veel voor minimale overtredingen van beide ploegen, dit resulteerde in veel strafworpen. Helaas voor SPES, de punten gingen deze middag met de ongeslagen koploper mee naar Erp. Echter de Milsbeekse equipe mag trots zijn op zichzelf, er werd goed gekorfbald, hard gewerkt en dat resulteerde in mooie combinaties. Volgende week zal SPES vol goede moed in Reusel voor de laatste wedstrijd van het jaar aantreden tegen DDW, aanvang 14.15 uur.

 

 

Voor SPES scoorden: Jessie Janssen 5x, Michelle Smulders 4x, Isa van Bergen 2x, Dyan Peters, Aniek Gubbels en Veerle Berns allen 1x

 

 

SPES 2 speelde een goede wedstrijd maar verloor ook van de koploper, De Korfrakkers 2 met 9-13. Noemenswaardig was het debuut van Isa Arts, die er ruim een jaar uit heeft gelegen met een vervelende knieblessure.

 

 

Programma zondag 23 december
DDW 1 – SPES 1, 14.15 uur
DDW 2 – SPES 2, 12.40 uur

 

 

Foto: Archief SPES

 

 

Reacties