Agenda
Volg ons
Shared Space
 

SPES verliest van sterk DDW

De dames van SPES reisden afgelopen zondag, net als twee weken geleden af naar Reusel voor een partijtje korfbal. Was het twee weken geleden Rosolo, nu was DDW die in dezelfde sporthal de opponent van SPES was.

 

 

SPES speelde prima korfbal maar DDW was net iets sterker en won uiteindelijk met 18-11. Naast deze nederlaag was het uitvallen van Veerle Berns in de 19e minuut van de wedstrijd en het ontbreken van de geblesseerde Femke Wijnhoven, een flinke domper voor de Milsbeekse equipe.

 

 

Een flitsende start van de ploeg uit Hoge Mierde leverde na drie minuten een 3-0 voorsprong voor DDW op. SPES scoorde nog tegen maar DDW liep binnen acht minuten uit naar een 5-1 voorsprong. SPES had moeite met het spel van DDW, dat een plaats boven SPES op de ranglijst stond.

 

 

Fysiek kwamen de dames uit Milsbeek te kort en ook in de afronding had men pech. Toch wist SPES met inzet en vechtlust de ruststand tot 6-6 te brengen.

 

 

In de tweede helft ging het de eerste tien minuten nog gelijk op. Daarna werd DDW sterker en liep snel uit naar 13-9. SPES verzuimde te scoren en bij DDW vielen de ballen makkelijker binnen daardoor werd de eindstand 18-11 voor DDW. SPES zakt door deze nederlaag naar de vijfde plek in de Topklasse. De Milsbeekse dames zullen in 2019 alles op alles moeten zetten om de play-offs te halen. Dat zou een mooie beloning zijn voor dit jonge team.

 

 

Voor SPES scoorden: Michelle Smulders 5x, Dyan Peters, Aniek Gubbels beide 2x en Merel Arts en Marissa van Duijnhoven 1x

 

 

SPES2 delfde ook het onderspit tegen DDW, zij verloren met 15-6

 

 

SPES wenst u fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!

 

 

Foto: Dana Janssen, Jessie Janssen verdedigt

 

 

Reacties