Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sportcafé Gennep

Gennep

Sportcafé Gennep

Gisteravond heeft het Sportcafé in Gemeente Gennep plaatsgevonden. Onder leiding van Roy Simons van Negen, spelbepalers in beweging, zijn ruim 20 sport- en beweegaanbieders het gesprek met elkaar aangegaan over de toekomst van de sport(aanbieders) in Gemeente Gennep. Meer info op Gennep.News/sport.

Gisteravond heeft het Sportcafé in de gemeente Gennep plaatsgevonden. Onder leiding van Roy Simons van Negen, spelbepalers in beweging, zijn ruim 20 sport- en beweegaanbieders het gesprek met elkaar aangegaan over de toekomst van de sport(aanbieders) in Gemeente Gennep.

 

 

Wil je toekomstbestendig blijven als vereniging, dan moet je blijven vernieuwen!

 

 

Aldus Roy Simons. Het resultaat van deze avond waren een aantal mooie ideeën waar onze verenigingsondersteuner Joey graag samen met deze sport- en beweegaanbieders mee aan de slag gaat!

 

 

 

 

Verwant

Gennep

In Gennep-West heeft het Beweeglint niet alleen fysieke activiteit geïntegreerd in het dagelijks leven van de gemeenschap, maar ook beweegcoaches Olga en Marco hebben...

Gennep

Fietsen is natuurlijk hartstikke leuk en gezond, vooral in een fietsgemeente als Gennep. Maar sommige ouderen voelen zich misschien niet meer zo zeker op...