Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sportcafé in de gemeente Gennep
Sportpark de Heijkuul Vitesse Gennep

Sport

Sportcafé

Kom naar het Sportcafé op 27 maart bij Vitesse ’08 in Gennep. Bespreek de nieuwe regels voor veiliger sporten met experts van NOC*NSF en deel lokale ervaringen. Meld je gratis aan vóór 20 maart via jimmy-boy@negen.nl.

Ben jij actief in het sportlandschap van Gennep of Bergen? Vind jij dat iedereen het recht heeft om met een glimlach te sporten? Nou, dan is er goed nieuws voor jou! Het Sportcafé staat op het punt om de deuren te openen op 27 maart 2024 van 19.30 tot 21.30 uur bij Vitesse ’08 (Langeweg 4 in Gennep).

 

Sportcafé

 

Op deze avond wordt er samen kennis en ervaringen gebundeld om een sociaal veilig sportklimaat te creëren. Er wordt gesproken over de nieuwe regels die de overheid heeft ontwikkeld om sporten nog veiliger te maken.

 

Deskundigen van NOC*NSF zullen aanwezig zijn om hun wijsheid en inspiratie te delen. Er wordt ook dieper ingegaan op ervaringen uit de eigen regio.

 

En als kers op de taart is er niemand minder dan Jimmy-Boy Spies, de regisseur sport en bewegen vanuit Gennep Doet Mee, om te ondersteunen.

 

Meld je gratis aan vóór 20 maart door een mail te sturen naar jimmy-boy@negen.nl.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...