Agenda
Volg ons
Shared Space
 

SV Milsbeek schiet half dozijn vol

In de zeer sportieve thuiswedstrijd tegen Vios’38 uit Beugen behaalde Milsbeek een eclatante 6-0 overwinning. Vanaf het beginsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Arts uit Schaijk dicteerde Milsbeek het spelbeeld.

 

 

Door: Remi van Bergen, foto: Peter Gommans

 

 

Met goed verzorgd veldspel was Milsbeek heer en meester op het veld. Vios’38 moest zich beperken tot alleen maar verdedigen. Ondanks het enorme veldoverwicht ontbrak Milsbeek het in het eerste half uur aan de beslissende eindpass. Toch kwam Milsbeek in de 20e minuut op voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Jasper Tonnissen was hier de oorzaak van. Milsbeek begon steeds beter te spelen en na een prima opgezette combinatie in de 38e minuut wist Bas Broekman te scoren.

 

 

Ook bij de derde treffer werd de verdediging van VIOS’38 volledig zoek gespeeld en scoorde de opgekomen rechterverdediger Nick Derksen. De 2e helft eenzelfde spelbeeld. Vios’38 kon geen enkele vuist maken tegen het mooie en goed verzorgde veldspel van Milsbeek. Nadat Pepe van der Hoeve na een spijtende pass van Derk Smittenberg niet tot scoren kwam was het in de 52e minuut wel raak. Na een geweldige dieptepass van Nick Derksen kon Bas Broekman zijn 2e treffer scoren.

 

 

Hierna vervlakte het spel van Milsbeek enigszins en in de 62 minuut moest de doelman van Milsbeek voor de 2e keer in actie komen om een doelpunt te voorkomen. Het 5e doelpunt kwam tot stand na prima doorzetten van invaller Rik van de Bergh die Wahid Rashidi in staat stelde om de bal ongehinderd in het doel te schieten. De zesde treffer werd in de 85e minuut gescoord door invaller Daniel Janssen na een prima actie van Wahid Rashidi die onzelfzuchtig de schutter in staat stelde om simpel te scoren. Een mooie, duidelijke overwinning voor een prima spelend Milsbeek dat zodoende de misstap can de vorige wedstrijd weer herstelde.

 

 

Milsbeek speelt a.s. zondag thuis tegen het nog puntloze SCV uit Velp. Bij winst kan het nu op 3e plaats staande Milsbeek de periodetitel behalen maar is dan wel afhankelijk van de resultaten van andere ploegen.

 

 

Reacties

Deel Bericht