Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Milsbeek

SV Milsbeek wint weer

Milsbeek heeft karakter getoond en na een 0-2 achterstand een zwaarbevochten op DSV een 3-2 overwinning behaald.

 

 

Door Theo Hendriks

 

 

Milsbeek begon zoals wekelijks sterk en na 2 kansen voor Freek Kerkhof leek het een mooie middag voor de Rood Zwarten te worden. Allebei de keren was de keeper van DSV een sta in de weg.

 

 

De eerste beste aanval van DSV werd op het randje van buitenspel verzilverd door Stijn van de Broek. Dezelfde speler scoorde ook na 21 minuten de 0-2 na slecht verdedigen van de Milsbeek achterhoede. Toen DSV ook nog eens op de lat kopte leek het een moeilijke middag voor Milsbeek te gaan worden. De thuisclub mocht echter na een half uur een penalty nemen wegens hands en Ali Gencalioglu scoorde gedecideerd de aansluitingstreffer.

 

 

Milsbeek rechtte de rug en Freek Kerkhof scoorde fraai na een afgeslagen bal de gelijkmaker. Dat via een mooie aanval over rechts de Milsbekenaren nog bijna voor rust op voorsprong kwam was iets teveel van het goede. Derek Smittenberg schiet rakelings voorlangs.

 

 

In de 2 e helft komt Milsbeek als herboren uit de kleedkamer en gaat voor de voor de winst, Selim schiet voor een leeg doel voorlangs, en invaller Nick Derksen schiet net naast na een mooie actie. De voorsprong hangt in de lucht, echter de mooiste (verdedigende) actie is van Derek Smittenberg die de bal van lijn haalt na een mooie aanval van DSV.

 

 

Als Freek Kerkhof na een mooie aanval op de rand van de 16 meter onreglementair gestuit wordt is het wederom de Milsbeekse spits Ali Gencalioglu die de vrije trap weergaloos over muur legt. De verdiende 3-2 voorsprong is daar. DSV probeert met man en macht nog de gelijkmaker te forceren maar de Rood Zwarte brigade van Danny Claassen heeft na enkele omzettingen het nu wel verdedigend onder controle en houdt stand.

 

 

 

 

Milsbeek heeft na 3 overwinningen in 4 wedstrijden aansluiting met de subtop in de 4 klasse en gaat volgende week met vertrouwen op bezoek naar nr. 2 in de stand Herpinia.

 

 

Archieffoto: SV Milsbeek

 

 

Verwant

Sport

Roel van Wijk, ervaren voetballer en trainer, wordt de nieuwe hoofdtrainer van S.V. Vitesse'08 uit Gennep voor het seizoen 2024-2025. Hij volgt Reinold Wiedemeijer...

Gemeente Gennep

Het CDA in de gemeente Gennep heeft vragen gesteld over de ongelijke inkomsten die verenigingen halen uit de inzameling van oud papier. Ze willen...

Ottersum

De afgelopen dagen beleefde Ottersum een spectaculaire gebeurtenis met de tweede editie van het spetterende Flootersòm-evenement, dat bewoners van alle leeftijden samenbracht in een...

Sport

Vitesse '08 heeft op zondag een bittere nederlaag geleden die resulteerde in degradatie. In een cruciale wedstrijd tegen concurrent Constantia uit Wanroij moest Vitesse...