Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen een nieuw trainersduo bij VIOS-Spes
Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen een nieuw trainersduo bij VIOS-Spes

Sport

Technische staf VIOS/SPES compleet

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van Dongen blijven ook aan boord van de technische staf voor het komende seizoen.

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan zijn aangesteld als het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES. Komend seizoen zullen zij samen verantwoordelijk zijn voor de eerste selectie, waarbij zij de rol van trainer/coach van senioren 1 delen.

 

Isa Arts zal het tweede team onder haar hoede nemen, terwijl Harald van Dongen zowel een senioren- als een jeugdteam zal trainen.

 

“We zijn verheugd om Man-Kit te verwelkomen in onze trainersstaf,” vertelt Ellis Spikmans namens de technische commissie.

 

“De keuze voor dit duo benadrukt ons streven naar vernieuwing en een betere taakverdeling onder onze trainers.”

 

Niels Schallenberg

 

Niels heeft in de afgelopen jaren de selectie naar de top van het dameskorfbal geleid en heeft dit seizoen ook de A1 onder zijn hoede. Beide teams presteren goed in hun debuutseizoen op het hoogste niveau.

 

“Het is een geweldige groep meiden om mee te werken, zowel bij de senioren als de jeugd,” zegt Niels.

 

“Maar het is belangrijk om vooruit te blijven kijken en te streven naar verdere professionalisering.”

 

Tijdens de laatste editie van het Sportgala in Gennep viel Niels in de prijzen vanwege de geweldige sportprestaties van VIOS/SPES.

 

Man-Kit Chan

 

Man-Kit Chan komt over van De Peelkorf 1, waar hij het kampioenschap in de hoofdklasse behaalde. “VIOS/SPES heeft een talentvolle en gedreven selectie, en ook veel kwaliteit in de jeugd,” merkt Man-Kit op.

 

“Ik kijk ernaar uit om bij deze topclub aan de slag te gaan en samen met Niels het beste uit het team te halen.”

 

Technische staf

 

De technische staf wordt gecompleteerd door Isa Arts en Harald van Dongen, die beide hun expertise inzetten om de teams te begeleiden.

 

Niels, Isa en Harald vormen al jarenlang een belangrijk onderdeel van onze technische staf en we zijn verheugd dat zij ook volgend seizoen bij VIOS/SPES actief zullen blijven. Met de toevoeging van Man-Kit is het team van trainers voor het komende seizoen compleet.

 

Trainerstrio blijft bij VIOS/SPES

 

Verwant

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...

Gennep

Op Paaszaterdag 30 maart vindt in Gennep de jaarlijkse Norbertus Wandeltocht plaats, georganiseerd door Stichting Vrienden van Norbertus. Het evenement heeft tot doel fondsen...

Gennep

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert Vocalgroup Goldies uit Gennep samen met Gospelchor Voices uit Uedem, Duitsland, haar eerste grote concert. Dit jubileumconcert, enkele...