Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Tennisvereniging Gennep neemt nieuwe LED verlichting in gebruik

In het najaar van 2015 heeft Tennisvereniging Gennep het tennispark opgeknapt, de volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd; nieuwe toplagen op de vijf kunstgrastennisbanen, een nieuw mini-veld voor de jeugd aangelegd en de paden en hekwerken gerenoveerd. Wat er nog aan het opgeknapte tennispark ontbrak was LED verlichting in de 12 lichtmasten.

 

 

LED verlichting wordt tegenwoordig steeds meer op tennisparken gebruikt. Tennisvereniging Gennep is hier ook een voorstander van, het is veel energiezuiniger, wat zij als club zeer belangrijk vinden en met name voor hun uitgaven, de lichtopbrengst is ook vele malen hoger, dat is niet onbelangrijk voor het spel in de avonduren.

 

 

https://www.facebook.com/tvgennep.nl/posts/397023820715449

 

 

In de vereniging zijn een aantal vrijwilligers met een onderzoek naar LED verlichting gestart, ze hebben bij andere verenigingen geïnformeerd en met een aantal aanbieders van LED verlichting contact gelegd. Onze leverancier en tevens sponsor van de club is Burgman Techniek uit Heijen.

 

 

https://www.facebook.com/tvgennep.nl/photos/a.261253580959141.1073741828.257431174674715/395505264200638/?type=3

 

 

Per 1 januari 2016 heeft de overheid een Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccomodaties (EDS), dit is een beperkt subsidie potje voor sportverenigingen, Tennisvereniging Gennep kwam ook  in aanmerking voor deze subsidie en konden beginnen in 2016 met de aanleg van de LED verlichting.

 

 

Nu in het najaar van 2017 is de LED verlichting volledig in gebruik, door nog een aantal instel werkzaamheden is het resultaat nu optimaal. De leden van Tennisvereniging Gennep zijn zeer tevreden met de nieuwe LED verlichting. Met het aanstaande Nebuvast Kersttoernooi 2017 maken ze voor het eerst op alle banen gebruik van de nieuwe LED verlichting.

 

 

Schrijf je in voor het Nebuvast Kersttoernooi 2017, via deze link, zowel enkel- en dubbelspel en ervaar zelf de voordelen van LED verlichting.

 

 

Bron en foto: facebook.com/tvgennep.nl

 

 

Verwant

Ottersum

Het graf van een Nederlandse KNIL-militair en zijn Indonesische vrouw is onlangs toegevoegd aan de gemeentelijke monumentenlijst van Gennep. Deze erkenning komt voort uit...

Gennep

Gennep vervangt een leegstaand bedrijfsgebouw en fitnesscentrum in het centrum door een nieuw appartementengebouw met maximaal twintig betaalbare woningen. De huurprijzen variëren van 800...

Gemeente Gennep

Inwoners van Gennep krijgen toegang tot videorechtspraak voor bewindzaken, waardoor ze reistijd en kosten naar Roermond kunnen vermijden. Deze nieuwe optie is beschikbaar sinds...

Gennep

Een geslaagde reünie in 't Trefcentrum in Gennep bracht voormalige leden van jeugdsoos 't Trefcentrum samen. De avond was gevuld met warme herinneringen, ontmoetingen...