Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Tennisvereniging Gennep neemt nieuwe LED verlichting in gebruik

In het najaar van 2015 heeft Tennisvereniging Gennep het tennispark opgeknapt, de volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd; nieuwe toplagen op de vijf kunstgrastennisbanen, een nieuw mini-veld voor de jeugd aangelegd en de paden en hekwerken gerenoveerd. Wat er nog aan het opgeknapte tennispark ontbrak was LED verlichting in de 12 lichtmasten.

 

 

LED verlichting wordt tegenwoordig steeds meer op tennisparken gebruikt. Tennisvereniging Gennep is hier ook een voorstander van, het is veel energiezuiniger, wat zij als club zeer belangrijk vinden en met name voor hun uitgaven, de lichtopbrengst is ook vele malen hoger, dat is niet onbelangrijk voor het spel in de avonduren.

 

 

 

 

In de vereniging zijn een aantal vrijwilligers met een onderzoek naar LED verlichting gestart, ze hebben bij andere verenigingen geïnformeerd en met een aantal aanbieders van LED verlichting contact gelegd. Onze leverancier en tevens sponsor van de club is Burgman Techniek uit Heijen.

 

 

 

 

Per 1 januari 2016 heeft de overheid een Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccomodaties (EDS), dit is een beperkt subsidie potje voor sportverenigingen, Tennisvereniging Gennep kwam ook  in aanmerking voor deze subsidie en konden beginnen in 2016 met de aanleg van de LED verlichting.

 

 

Nu in het najaar van 2017 is de LED verlichting volledig in gebruik, door nog een aantal instel werkzaamheden is het resultaat nu optimaal. De leden van Tennisvereniging Gennep zijn zeer tevreden met de nieuwe LED verlichting. Met het aanstaande Nebuvast Kersttoernooi 2017 maken ze voor het eerst op alle banen gebruik van de nieuwe LED verlichting.

 

 

Schrijf je in voor het Nebuvast Kersttoernooi 2017, via deze link, zowel enkel- en dubbelspel en ervaar zelf de voordelen van LED verlichting.

 

 

Bron en foto: facebook.com/tvgennep.nl

 

 

Reacties