Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Trainer FAST vertrekt

Trainer Harmen Bijsterbosch gaat Eredivisionist FAST verlaten. Dat heeft hij de betrokkenen bij de regionale volleybalorganisatie uit Gennep en Sint Anthonis dinsdagavond medegedeeld.

 

 

Door: Jos Gröniger, foto: Peter Gommans

 

 

De trainer uit Lieshout kan mede door ontwikkelingen op zijn werk volgend seizoen niet meer de tijd en energie vrijmaken die hij het team wil geven.

 

 

Als ik het doe, wil ik het goed kunnen doen, en helaas is dat voor mij niet langer haalbaar. Met pijn in het hart heb ik dinsdag mijn afscheid aangekondigd. Ik kijk terug op een mooie tijd bij FAST, en zie ernaar uit samen met dit team in de Kampioenspoule nog één keer vol te knallen.

 

 

Harmen Bijsterbosch heeft FAST voor het tweede seizoen onder zijn hoede. Hij volgde in 2018 Jacek Ziemba op. Eerder was hij datascout en videoanalist bij de Limburgs-Brabantse ploeg die sinds 2016 in de Eredivisie uitkomt. Als trainer werkte hij bij Hajraa, Den Dungen, Tilburg en Talentteam Papendal.

 

 

 

 

Afgelopen weekend wist FAST zich evenals vorig seizoen te plaatsen voor de Kampioenspoule. Door de verrassende uitslag bij Talentteam Papendal – Regio Zwolle Volleybal plaatste FAST zich zaterdag al zonder te spelen. Een dag later stelde de ploeg van Bijsterbosch tegen Springendal Set Up’65 op eigen kracht de vijfde plaats in de eindstand van de gewone competitie veilig.

 

 

Het FAST-bestuur buigt zich binnenkort over de opvolging van de vertrekkende Harmen Bijsterbosch.

 

 

Flynth FAST gaat op zoek naar nieuwe trainer

 

 

Reacties