Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Valse start voor SPES

Voor SPES is afgelopen zondag het nieuwe seizoen in mineur begonnen. De korfbalsters van coach Johnny Vervoort gingen tijdens het eerste duel hard onderuit bij Be Quick in Nuland: 10-3.

 

 

Door: Remi van Bergen, archieffoto: Marieke Lemmen

 

 

De ploeg had weinig in te brengen op deze zonnige middag. Er werden veel kansen gecreëerd maar in de afronding schortte het. De jonge ploeg van Be Quick had het vizier wel op scherp en liep snel uit naar een comfortabele 5-0 voordat SPES hun eerste doelpunt scoorde. De ruststand was 7-2. Na rust eenzelfde spelbeeld, Be Quick was net iets scherper en gretiger en SPES verzuimde de aansluiting te pakken. SPES kroop nu wel wat meer uit hun schulp en zette mooie aanvallen op, echter ook nu waren de Milsbeekse dames niet scherp genoeg in de afronding. Verdedigend stond het verder goed.

 

 

Be Quick scoorde ook niet vaak meer en de eindstand werd bepaald op 10-3. Voor SPES een ongelukkige start van het seizoen, het spel was goed, alleen de scherpte en het beetje geluk ontbrak vandaag, volgende wedstrijd beter.

 

 

Doelpunten voor SPES werden gescoord door: Aniek Gubbels, Veerle Berns en Isa van Bergen. Ook SPES 2 moest buigen voor Be Quick, zij verloren met 13-5.

 

 

Programma volgende week:
Donderdag 19 september speelt SPES 1 bekerwedstrijd uit bij ODIO om 20.00 uur
Zondag 22 september staat de thuis op het programma: SPES 1 – ODC 1 aanvang 15.00 uur
SPES 2 speelt zondag 22 september om 13.00 uur tegen ODC 2

 

 

Reacties