Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

VC Sneek eerste testcase voor Flynth FAST

Is het vernieuwde Flynth FAST klaar voor het tweede seizoen in de Eredivisie? Dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst is een bekende uiting, de vraag is of het op de ploeg van trainer Jacek Ziemba van toepassing is. In de selectie voor competitieopening tegen VC Sneek zijn nog vijf speelsters opgenomen die er vorig seizoen bij waren toen de Friezinnen in Gennep verrassend met 3-0 verslagen werden. Zondag gelden andere zaken als om 16.30 uur de strijd met Sneek wordt aangeboden.

 

 

Door Jos Gröniger

 

 

Flynth FAST sloot zondag de oefenreeks af met een 3-2 overwinning tegen Team Eurosped. Het resultaat was een mooie opsteker. De vormstijging en de comeback van de geblesseerde Joska Fransen evenzeer. De Beugense aanvalster bracht dynamiek in het team waarin nieuwkomers Lisa Kersten, Nikki van der Veen, Lobke van Oosterom, Joëlle Vilé en Gaya Neeskens met ‘oude garde’ Steffie Janshen, Rachel Feron, Annefleur Peters, Lynn Blenckers en Joska Fransen proberen de prestatie van afgelopen seizoen te evenaren.

 

 

 

 

Trainer Jacek Ziemba zet in op een plek die recht geeft op het spelen in de kampioenpoule. Zondag kan Flynth FAST het thuispubliek in Gennep laten zien waartoe het nu al in staat is.

 

 

Flynth FAST – VC Sneek, zondag 8 oktober, 16.30 uur. Sporthal Pica Mare Gennep.

 

 

 

 

Archieffoto: Peter Gommans

 

 

Reacties