Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Vechtlust ontbreekt bij SPES

SPES zit op dit moment in de hoek waar de klappen vallen. Afgelopen zondag werd voor de derde keer dit seizoen verloren tegen koploper KV Rooi in Sint Oedenrode. Trainer Johnny Vervoort miste deze wedstrijd enkele basisspeelsters wegens vakantie en blessures. Daarnaast miste de 72-jarige coach ook de nodige vechtlust bij zijn dames.

 

 

Door: Remi van Bergen

 

 

Op het ‘niet al te beste’ grasveld van KV Rooi bleek zijn technische ploeg niet opgewassen tegen KV Rooi. Noemenswaardig was het samenspelen van de 3 zussen Peters bij SPES, Chris, Dyan en Nina speelden de tweede helft enkele minuten samen.

 

 

KV Rooi vloog uit de startblokken en scoorde binnen mum van tijd de 1 en de 2-0. Beide doelpunten waren mooie afstandsschoten. Dat Rooi hun vizier scherper had staan dan dat van SPES werd in de loop van de wedstrijd duidelijk. Van de uiteindelijke 15 doelpunten werden er 9 van afstand gescoord. SPES ontbrak het aan scherpte en had zichtbaar grote moeite met het zware en slechte veld deze middag. Met rust was de stand 9-6.

 

 

Na rust, pakte KV Rooi goed door en liep uit naar een comfortabele 14-6 voorsprong. SPES vocht met name tegen zichzelf en miste mede daardoor veel kansen. KV Rooi liet SPES nog driemaal scoren en scoorde zelf nog eenmaal. Hiermee werd de eindstand op 15-9 bepaald. KV Rooi blijft hierdoor de koploper in de topklasse A, SPES de hekkensluiter. Volgende week zal er gewonnen moeten worden tegen mede hekkensluiter Korfrakkers. Vervoort:

 

 

Er zal dan zeker uit een ander vaatje getapt moeten worden. Verliezen hoort erbij, maar niet op deze manier. De wil om te winnen moet er zijn, anders blijven we onderaan staan in de topklasse A.

 

 

Voor SPES scoorden: Dyan Peters 5x, Isa van Bergen 3x en Nina Peters 1x
SPES 2 speelde gelijk 7-7 tegen DSV.

 

 

Programma zaterdag 5 oktober:
Korfrakkers 1 – SPES 1 aanvang 16.00 uur
Korfrakkers 2 – SPES 2 aanvang 17.45 uur

 

 

Reacties