Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

VIOS-SPES behoudt focus
VIOS-SPES behoudt focus

Sport

VIOS/SPES behoudt focus

VIOS/SPES behoudt controle tegen Rooi 1 met een eindscore van 16-13. Coach Schallenberg erkent uitdagingen maar richt zich nu op de play-offs. Eerste wedstrijd op 24 maart om 14:30 uur in sporthal Pica Mare 1.

Met de play-offs al veiliggesteld en een rustgevende week achter de rug, stond VIOS/SPES paraat tegen de hekkensluiter Rooi, die nog altijd knokt tegen degradatie. Op het veld werd de spanning voelbaar, met beide teams die in de eerste 20 minuten om en om scoorden, waardoor een gelijke stand van 5-5 op het scorebord verscheen.

 

Echter, zoals de ware kampioenen dat doen, slaagde VIOS/SPES erin om voor de rust een voorsprong van 8-5 te creëren. Ondanks de gelijkwaardige inzet van Rooi, bleef de thuisploeg dominant.

 

Na de rust bleef het spel een vergelijkbaar patroon volgen, met Rooi die met twee strafworpen weer terugkwam tot 10-10. Maar VIOS/SPES, geleid door hun tactische bekwaamheid, herstelde snel en liep uit naar 12-10. Met een uiteindelijke eindscore van 16-13, toonde VIOS/SPES vastberadenheid en controle in hun spel.

 

Coach Niels Schallenberg erkende de uitdagingen van de wedstrijd, beschrijvend hoe een week van rust zijn sporen naliet op het schotpercentage van zijn team. Desalniettemin, met een strategische rust voor enkele spelers en de focus al op de play-offs gericht, blijft VIOS/SPES vastberaden om hun kampioenschapsdromen waar te maken:

 

“Vandaag was een strijd, maar we hebben onze focus behouden. Nu is het tijd om ons te richten op de play-offs en onze tactische voorbereiding te starten.”

 

Met nog één competitiewedstrijd voor de boeg, begint VIOS/SPES zich nu volledig te concentreren op hun volgende uitdaging: de play-offs. De eerste wedstrijd staat gepland op zondag 24 maart om 14:30 uur in sporthal Pica Mare 1, waar ze vastberaden zullen strijden om hun seizoen naar nieuwe hoogten te tillen.

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op...

Sport

VIOS/SPES verliest in de laatste seconden de bekerfinale tegen Be Quick. Na een sterke eerste helft gaven ze een voorsprong weg. Zondag spelen ze...

Sport

Dit weekend strijden de korfbalteams van VIOS/SPES om de NK-titel. Met thuisvoordeel hopen ze op veel steun. Donderdagavond spelen ze de bekerfinale tegen Be...

Column

De nieuwe column van Dwarsliggert bekritiseert het idee van hengelen als sport, waarbij het lijden van vissen wordt genegeerd voor menselijk vermaak. Dwarsliggert pleit...