Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

VIOSSPES ODC (2)

Sport

VIOS/SPES domineert tegen ODC

VIOS/SPES heerst over ODC met een overtuigende 11-2 overwinning in de Topklasse A. Ondanks blessures van Moon Arts en Desiree Bergmans, schitterde Elle Bindels en scoorden Wies Weijers en Jetske van Bergen elk een hattrick.

De zon straalde boven Milsbeek terwijl VIOS/SPES 1, leider in de Topklasse A, de degens kruiste met ODC, een middenmoter in de competitie. De ambiance was perfect, maar twee cruciale spelers, Moon Arts en Desiree Bergmans, moesten vanwege lichte blessures aan de zijlijn blijven. Desondanks weerhield dit VIOS/SPES er niet van om een formidabele prestatie neer te zetten.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal dicteerde VIOS/SPES het spel, en bij rust stond het al overtuigend 6-0 in hun voordeel. Hoewel de tweede helft minder doelpuntrijk was, behaalde het team toch een solide 11-2 overwinning tegen ODC.

 

Een glansrol was weggelegd voor Elle Bindels, die zowel verdedigend als in de rebound uitblonk en haar tegenstanders geen ruimte gaf om te ademen. Daarnaast waren Wies Weijers en Jetske van Bergen on fire, beiden met een hattrick op hun naam.

 

 

Coach Niels Schallenberg was tevreden met de prestatie van zijn team, ondanks de uitdagende weersomstandigheden:

 

“Het was erg warm, wat ons snelle spel bemoeilijkte. Maar desondanks hebben we verdedigend genoten en onze dominantie laten zien. Het is een prachtig weekend voor de club met de kampioenschappen van de B1 en senioren 2 en 3. Dit voelt als een bekroning op ons harde werk.”

 

Met deze overwinning blijft VIOS/SPES stevig aan de top van de competitie, klaar om hun dominantie voort te zetten in de resterende wedstrijden van het seizoen.

 

Verwant

Milsbeek

Op 22 mei 2024 begon het schoorsteenonderzoek bij de voormalige steenfabriek in Milsbeek, uitgevoerd door Lob van Gennep. Het onderzoek richt zich op trillingsgevoeligheid...

Gennep

Pieter Arts exposeert van 26 mei tot 30 juni schaalmodellen van regionale kerken in Museum Het Petershuis in Gennep. Op 4 juni houdt Antoine...

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Gennep

Gennep's jaarlijkse avondvierdaagse Wandelen tussen Maas en Niers vindt plaats van 11 tot 14 juni 2024. Routes van 5 en 10 km leiden wandelaars...