Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

VIOS/SPES schittert
VIOS/SPES schittert

Sport

VIOS/SPES schittert

VIOS/SPES 1 heeft zich overtuigend geplaatst voor de NK finale dameskorfbal. Ook de A1 en B1 teams strijden mee. De finale vindt plaats op 16 juni in Schaijk. Met de finale in het vooruitzicht zijn de verwachtingen hooggespannen. Meer informatie op Gennep.News.

Zondag speelde VIOS/SPES 1 tegen Melderslo 1. Het was een halve finale om de NK Dameskorfbal. Na het nipte verlies in de bekerfinale afgelopen donderdag had de technische staf weinig tijd om de ploeg weer op scherp te krijgen. Maar VIOS/SPES stond er vanaf het eerste moment.

 

De verdediging was messcherp en de thuisploeg schoot met precisie. Via 3-0 en 6-1 werd het 8-2 bij rust. Het team speelde lange aanvallen en het publiek genoot van mooie combinaties. Halverwege hadden zes van de acht speelsters al gescoord.

 

Na de rust zagen de supporters een gedisciplineerd VIOS/SPES. Via 10-4 kwam Melderslo nog even terug tot 11-7. Maar de dure lessen van de verloren bekerfinale werden goed toegepast. “Rustig spelen en wachten op de fout van de tegenstander” was het motto.

 

Zo liep VIOS/SPES weer verder uit naar een eindstand van 14-7. Coach Niels Schallenberg was zeer trots op zijn team.

 

“Het is heel knap om na de verloren bekerfinale de knop om te zetten en je zo overtuigend te plaatsen voor het NK. Nu gaan we voor goud!”

 

 

Finaledag

 

Zondag 16 juni om 13.00 uur speelt VIOS/SPES de NK finale in Schaijk. Ook VIOS/SPES A1 (onder 19) en VIOS/SPES B1 (onder 16) wonnen hun halve finales. Daarmee neemt de combinatie uit Milsbeek en Ottersum met drie teams deel aan het NK dameskorfbal veld.

 

De supporters kunnen zich verheugen op een spannende finaledag. Het belooft een dag vol spektakel te worden met drie teams van VIOS/SPES die strijden om de nationale titel. De teams zijn klaar om hun beste spel te laten zien en de eer van hun club hoog te houden. Iedereen is gefocust op één doel: winnen.

 

Met de finale in het vooruitzicht zijn de verwachtingen hooggespannen. VIOS/SPES gaat voor goud en is vastberaden om de nationale titel te veroveren. De teams zijn klaar om te strijden en hun beste spel te laten zien.

 

Bekerdrama voor VIOS/SPES

 

Foto: Peter Gommans

 

Verwant

Gennep

Toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep brengt met Woef Side Story een nieuwe voorstelling vol emotie en sensatie, waarin een liefdesverhaal tussen twee viervoeters...

Gemeente Gennep

Een ambitieus project om de flessenhals in de Maas bij Gennep te verbreden, belooft de waterstand bij hoogwater aanzienlijk te verlagen. Met een investering...

Gennep

De Maas en Vilt Mars is een wandeltocht op 30 juni. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 km en starttijden variëren....

Sport

VIOS/SPES B1 verovert de Nederlandse titel na een spannende finale tegen De Korfrakkers B1. Het team uit Milsbeek en Ottersum pakte een vroege voorsprong...