Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Uniformiteit in Tenues voor Alle Teams van VIOSSPES

Sport

VIOS/SPES voortaan in het zwart

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren Klaverblad, Sport 2000 Van Neerven en Topic Magazine. Deze uniformiteit symboliseert een verenigd front en teamidentiteit tussen SPES Milsbeek en VIOS Ottersum.

Ruim een jaar geleden besloten de korfbalverenigingen SPES Milsbeek en VIOS Ottersum om samen te werken. Als gevolg van deze succesvolle samenwerking zullen alle teams van de korfbalcombinatie voortaan in zwarte tenues spelen, wat uniformiteit en teamidentiteit benadrukt.

 

Deze beslissing wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Klaverblad, Sport 2000 Van Neerven en Topic Magazine, die hebben bijgedragen aan de nieuwe tenues en bijbehorende shirttassen.

 

De introductie van zwarte wedstrijdshirts voor de wedstrijdteams vorig seizoen markeerde het begin van deze uniformiteitsinspanning. Het doel was niet alleen om een consistent uiterlijk te creëren, maar ook om de eenheid tussen SPES Milsbeek en VIOS Ottersum te symboliseren, wat resulteerde in een versterkte teamgeest.

 

Dankzij de vrijgevigheid van sponsoren hebben nu alle teams dezelfde uitstraling met zwarte shirts, voorzien van oranje en rode strepen en beide clublogo’s. Bovendien werden alle teams uitgerust met shirttassen, wat praktisch is voor het vervoer van de tenues en het groepsgevoel versterkt.

 

De keuze voor zwart als hoofdkleur voor alle tenues weerspiegelt niet alleen een visuele uniformiteit, maar ook de samensmelting van SPES Milsbeek en VIOS Ottersum als één gezamenlijke entiteit. Deze verandering moet de teams niet alleen visueel, maar ook op het veld versterken, terwijl ze gezamenlijk de competitie tegemoet treden.

 

De korfbalverenigingen SPES Milsbeek en VIOS Ottersum kijken uit naar het komende seizoen, waarin ze hopen te schitteren op basis van hun samenhorigheid en gezamenlijke identiteit. De supporters kunnen zich verheugen op boeiende wedstrijden, waarbij de nadruk ligt op teamwork en sportieve prestaties.

 

Verwant

Ottersum

Atelier Sandmate in Ottersum opent haar deuren voor een betoverende wintercollectie van duurzame kerstdecoraties tijdens de winteropening van 1-3 december. Kijk voor meer informatie...

Milsbeek

De verkoop van Vallei van Milsbèk, een nieuwbouwproject met 77 gevarieerde woningen in Milsbeek, is begonnen. Van sociale koop/huur tot vrije sector en levensloopbestendige...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...