Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sport

VIOS/SPES wint kermisduel

VIOS/SPES behaalde een overwinning van 10-16 tegen ODC in een korfbalwedstrijd. Het tweede team van VIOS/SPES versloeg Odio 2 met 7-10 en staat nu bovenaan in hun competitie. Een spannend weekend voor VIOS/SPES!

Afgelopen zondagmiddag was het zonnige veld in Ommel het toneel van een spannend korfbalduel tussen VIOS/SPES en ODC. Voor de toeschouwers beloofde het een enerverende wedstrijd te worden, en het spektakel stelde niet teleur.

 

Hoewel ODC het spits afbeet met het eerste doelpunt, wist VIOS/SPES al snel de leiding over te nemen en liep uit naar een 2-5 voorsprong.

 

ODC liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan en herpakte zich, waardoor het een gelijkopgaande strijd werd tot aan de rust, met een score van 5-8 in het voordeel van VIOS/SPES. Ondanks dat VIOS/SPES gedurende de wedstrijd over het algemeen sterker speelde, lukte het hen niet om deze voorsprong verder uit te bouwen.

 

Met hernieuwde energie en enkele tactische wissels in de tweede helft, begon VIOS/SPES uit te lopen naar een comfortabele voorsprong van 6-12. Hoewel het tempo in het laatste kwartier iets afnam, behielden ze een marge van 4 doelpunten en eindigde de wedstrijd met een eindstand van 10-16 in het voordeel van VIOS/SPES. Coach Niels Schallenberg blikte na de wedstrijd terug en zei:

 

“Het was een wedstrijd om snel te vergeten, maar in een kermisweekend zijn 2 punten al genoeg. Op naar volgende week als we de topper spelen tegen mede-koploper Korfrakkers. We kijken er nu al naar uit.”

 

Naast het eerste team van VIOS/SPES boekte ook het tweede team succes in een lastige wedstrijd. Ze stonden tegenover mede-koploper Odio 2, die bekendstaan om hun achterverdediging om zo de rebound te pakken. Coach Isa Arts had haar ploeg uit Milsbeek/Ottersum goed voorbereid, en de meiden wisten deze tactiek met succes te bestrijden en wonnen uiteindelijk met 7-10.

 

Met deze overwinning hebben ze zichzelf aan de top van de ranglijst geplaatst, net als VIOS/SPES 3, dat Dakos 3 wist te verslaan. Het lijkt erop dat VIOS/SPES dit seizoen veel succes en spannende wedstrijden te wachten staat, en de supporters kunnen alvast uitkijken naar wat er komen gaat.

 

Verwant

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...

Sport

VIOS/SPES' A1 en B1 teams domineren de zaalcompetitie met minimale verliespunten, verzekeren zich vroegtijdig van play-off plekken voor het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal. Met sterke...

Sport

Niels Schallenberg en Man-Kit Chan vormen het nieuwe trainersduo bij VIOS/SPES, waar ze samen de eerste selectie zullen leiden. Isa Arts en Harald van...

Milsbeek

De lancering van de verkoop van fase 2 van Vallei van Milsbèk markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk. Met...