Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Virtuele vierdaagse

Gennep Doet Mee wil er graag samen met de lokale vierdaagse organisaties voor zorgen dat de volgende avondvierdaagse een extra groot feest wordt. Dus kom in beweging en doe mee met de virtuele vierdaagse in september.

 

 

Een virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisaties een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Zij kunnen het dit jaar helaas door de huidige maatregelen niet organiseren. Maar daar heeft Gennep Doet Mee een oplossing voor.

 

 

Loop, hardloop, skate of fiets jij alsnog lekker met ons mee? Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen!

 

 

Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisaties. “Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kun jij ze bij helpen!”

 

 

Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar, laat Gennep Doet Mee weten.

 

 

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen!

 

 

In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen.

 

 

Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten.

 

 

Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat? Jouw inzet wordt uiteraard beloond met een medaille.

 

 

Dus kom in beweging en zorg voor dat extra grote feest in 2021. Wij doen mee! We hopen jij ook.

 

 

Schrijf je in of kijk voor meer informatie op gennepdoetmee.nl.

 

 

Reacties