Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vitesse begint voorbereiding nieuw seizoen

Vitesse ’08 gaat in het komend seizoen met 5 seniorenteams en 2 vrouwenteams deelnemen aan de competitie. Bij de jeugd staan 21 teams aan de aftrap. Het eerste elftal van Vitesse begint op zondag 12 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarin komt het opnieuw uit in de derde klasse D van district Zuid II. Het treft daarin weer een aantal oude bekenden, terwijl er één volledig nieuwe tegenstander bij zit. Zo zijn er derby’s tegen Excellent uit Oploo, Olympia uit Boxmeer en Constantia uit Wanroy. Helemaal nieuw voor Vitesse is Ulysses uit Megen.

 

 

Door Bertus van As

 

 

Het afgelopen seizoen eindigde Vitesse op de negende plaats.

 

 

Gelet op de tegenstanders belooft het opnieuw ween zware competitie te worden met een aantal sterke tot zeer sterke tegenstanders, waarin het elftal iedere week een topprestatie zal moeten leveren om de punten te pakken.

 

 

De eerste oefenwedstrijd is op zondag 19 augustus om 13.00 uur thuis tegen DIO’30 uit Druten.

 

 

ALBO Toernooi

 

 

Verder wordt deelgenomen aan het Albotoernooi in Milsbeek waar op donderdag 23 augustus om 20.00 uur Stormvogels’28 uit Siebengewald op zondag 25 augustus om 14.30 uur Quick 1888 uit Nijmegen de tegenstanders zullen zijn.

 

 

Vrouwen

 

 

Het vrouwenelftal werd het afgelopen seizoen kampioen evenals het vierde elftal. Het eerste elftal staat ook in het komend seizoen onder leiding van Fabian Krebbers. Trainer van het tweede elftal is Gerrie Visser. Het eerste vrouwenteam wordt getraind door Peter van As.

 

 

Reacties