Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vitesse pakt punt in blessuretijd

Vitesse pakte in de tweede minuut van de blessuretijd toch nog een punt in de thuiswedstrijd tegen Nooit de tweede Gedacht uit Geffen.

 

 

Door Bertus van As

 

 

Door blessures en schorsingen moest Vitesse de opstelling danig wijzigen. Toch liep het niet slecht voor de Gennepenaren. In de 28e minuut schoot Ron Janssen van zo’n 30 meter raak. Even later kon doelman Willem van Ballegooy van de gasten een vrije trap van Niek Hendriks nog net over het doel tikken. Net toen Vitesse met een voorsprong de rust leekte halen sloeg Nooit Gedacht toe.

 

 

In de blessuretijd schoot Ramon van den Elzen zijn ploeg langszij.

 

 

In de tweede helft had Vitesse het aanvankelijk moeilijk met een fel spelend Nooit Gedacht. De Gennepse verdediging kreeg handen vol werk te verrichten, maar hield stand. In de t4ee minuut was er toch een kans voor Vitesse, maar Martijn Custers schoot naast. In de 74e minuut ging een hoekschop van Vitesse voorlangs. In de 79 e minuut was Nooit Gedacht wel trefzeker. John Pennings kopte bij de tweede paal raak: 1-2. Vitesse gaf echter niet op en bleef de aanval zoeken. Pas in de blessuretijd hadden de Gennepenaren geluk. Een pass van Ron Janssen bereikte op rechts Gijs Giebels. Diens voorzet werd door Martijn Custers binnen getikt.

 

 

Vitesse kreeg toch nog loon naar werken, al moest het daar wel erg lang op wachten.

 

 

Aanstaande zondag gaat Vitesse op bezoek bij Stormvogels in Siebengewald. Zoals voor een derby hoort zal dat een felle strijd worden tussen beide teams. Wil Vitesse wegkomen uit de onderste regionen, dan zal het opnieuw punten moeten pakken.

 

 

Foto: Peter Gommans

 

 

Reacties