Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vitesse weet eindelijk weer te winnen

Na ruim vijf maanden heeft Vitesse eindelijk weer weten te winnen. Op de eigen Heijkuul werd Stormvogels uit Siebengewald met 2-1 verslagen.

 

 

Door Bertus van As

 

 

Vitesse begon furieus aan de wedstrijd. Al in de 9e minuut was het raak toen Niek Hendriks van zeker 30 meter snoeihard uithaalde. Doelman Jeffrey Koch van de gasten was volslagen kansloos. Vitesse ging door en in de 12e minuut rondde Gijs Giebels oog in oog met de Siebengewaldse doelman koelbloedig af na een prachtige pass van Ron Janssen.

 

 

Vitesse probeerde daarna door te drukken en kreeg ook kans na kans, maar het wist niet meer te scoren. Ook in de tweede helft kregen de Gennepenaren enkele dotten van kansen, die echter jammerlijk werden gemist. Negen minuten voor tijd kwam Stormvogels terug in de wedstrijd toen Ingo Custers tegen scoorde. Het werd nog even bloedstollend spannend. Vitesse hield echter stand en kon daardoor drie kostbare punten bijschrijven. De ploeg kreeg met deze overwinning loon naar werken.

 

 

Het team had alles gegeven en de meeste spelers verlieten dan ook uitgeput het veld. Aanstaande zondag gaat Vitesse in Geffen op bezoek bij Nooit Gedacht, dat op bezoek bij DAW de koploper met 3-5 klopte. Het belooft dus andermaal een zware middag te gaan worden voor Vitesse.

 

 

Reacties