Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Voortbestaan Flamingo’s in gevaar

De kans is groot dat de Gennepse volleybalvereniging Flamingo’s ’56 volgend jaar april stopt. Donderdag 29 november is er om 20.00 uur een extra bijeenkomst bij 4-Events. In de algemene ledenvergadering luidde voorzitter Michiel Noij al de noodklok.

 

 

Er wordt al een tijdje nagedacht over wat er met de Roze Vogols moet gebeuren. Voor 31 december 2018 moet er in ieder geval een nieuw bestuur zijn want het huidige stapt aan het einde van het seizoen op. Als er geen opvolging komt, stopt de volleybalvereniging er volgend jaar helemaal mee.

 

 

We hebben als bestuur grote waardering voor degenen die zich inzetten voor het in stand houden van onze vereniging. Er zijn heel wat mensen die zich wekelijks en soms zelfs dagelijks inspannen om er voor te zorgen dat de spelende leden van onze vereniging – vaak kinderen – kunnen volleyballen.

 

 

Schrijft het bestuur op de website van de vereniging. 

 

 

Wij zien echter dat er op dit moment te weinig vrijwilligers zijn om onze vereniging echt goed te laten functioneren. We vinden steeds wel enkele mensen die bereid zijn het schip drijvende te houden, maar we moeten desondanks constateren dat wij de vereniging ondanks al onze inspanningen niet echt goed op stoom weten te krijgen.

 

 

 

 

Flamingo’s

 

 

Flamingo’s ’56 behoort tot de grotere volleybalverenigingen van Nederland, en is een van de grootste verenigingen in de gemeente Gennep. Daarnaast organiseert de club jaarlijks de Volleybalfeesten op Sportpark de Groes tijdens het hemelvaartsweekend.

 

 

 

 

Reacties