Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

VV Heijen pakt punt in koud Mill

Het duel Juliana Mill-Heijen is geëindigd in 0-0. De mannen van trainer Henny Qeens hebben zich vandaag van hun beste kant laten zien. Er werd met veel inzet gespeeld wat uiteindelijk een verdiend punt opleverde.

 

 

Door Hans Boekholt van VV Heijen

 

 

De trainer heeft oud-aanvoerder Nick de Valk bereid gevonden om, indien zijn werk het toelaat, weer in Heijen 1 te spelen. Zijn ervaring en inzet kan zeker goed gebruikt worden.

 

 

 

 

Heijen startte met keeper Jorick Roelofs in de goal. De 15-jarige doelman begon een beetje onwennig aan het duel, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam Jorick beter in zijn spel. Ook de jeugdigen Jeroen Melis en Dirk Schonenberg maakten deel uit van de basisopstelling.

 

 

De scheidsrechter van dienst floot een goede wedstrijd, maar gaf op enig moment gemakkelijk een strafschop aan Juliana Mill. De bal kwam weliswaar op de arm van een Heijenaar, maar de betreffende speler kon daar niks aan doen. Gelukkig voor Heijen wist doelman Roelofs de inzet te keren.

 

 

Gaandeweg de wedstrijd maakte Daan ter Laak zijn debuut in Heijen 1. Tevens beleefden we in het laatste half uur de terugkeer van Bas Wijers. Met wat meer geluk had Heijen in het laatste deel nog de volle buit mee genomen naar Heijen.

 

 

Deze wedstrijd moet het nodige zelfvertrouwen geven aan het team. Volgende week vieren we carnaval en daarna kan Heijen wellicht met dezelfde inzet en passie de eerste driepunter van dit seizoen binnen halen.

 

 

Reacties