Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Wat doet sport met jou?

Van 18 t/m 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar: Wat doet sport met jou?  Sport en bewegen zorgt voor een gezond Gennep. Daarom organiseert Gennep Doet Mee samen met partners in de sportweek verschillende activiteiten voor jong en oud.

 

 

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. Beweegcoach Perry Martens:

 

 

We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Gennep supertoffe activiteiten voor jong én oud, pauzesport, de sportiefste klas van Bergen en andere activiteiten op de basisscholen. Ook organiseren we de Stap en trap vierdaagse.

 

 

De Stap en trap vierdaagse is een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers met behulp van een app de uitdaging aangaan om vier dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten.

 

 

Deze app registreert de bewogen afstand en tijd en je kunt andere deelnemers live volgen. Maar dat is nog niet alles. Verenigingen dragen hun steentje bij en zorgen met open trainingen voor extra beweging om het beweegtalent bij jong en oud naar boven te halen. Genoeg te beleven en te ontdekken.

 

 

Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Perry Martens via perry@gennepdoetmee.nl.

 

 

Kijk op gennepdoetmee.nl voor alle activiteiten van Gennep Doet Mee en de verenigingen tijdens de Nationale Sportweek.

 

 

Reacties