Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Wegen FAST en Ireen Koenen scheiden

Mutaties in de selectie

 

De verbouwing van het eredivisieteam van Flynth Flamingo’s Activia nadert de voltooiing. Er is de laatste maand regelmatig melding gemaakt van de komst van nieuwe speelsters. Er worden echter niet alleen speelsters aangetrokken, helaas scheiden ook de wegen tussen het FAST-team en ploeggenoten.

 

Tegenover de komst van Joëlle Vilé, Nikki van der Veen, Lisa Kersten, Gaya Neeskens en Lobke van Oosterom staat het eerder aangekondigde vertrek van Esther Cramer, Nynke Rovers en Shannon Gerhardt. Na het competitieslot liet Brechtje Kraaijvanger weten haar loopbaan voort te zetten bij landskampioen Sliedrecht Sport.

 

De mutaties horen bij het bedrijven van sport op het hoogste niveau, zoals daar ook keuzes in de selectiesamenstelling bij horen. In dat laatste geval worden vaak moeilijke maar ook moedige beslissingen genomen.

 

Zo besloot de technische staf niet twee maar één libero in de selectie op te nemen en de plaats open te laten voor een extra passer-loper. Daarbij is de keuze niet gevallen op Roze Vogol Ireen Koenen. En dat is vooral voor de vaste nummer 11 een ingrijpend besluit.

 

We danken Ireen voor haar jarenlange inzet voor, en bijdrage aan topvolleybal in Gennep en Sint Anthonis. Iet, bedankt en heel veel succes gewenst voor de toekomst.

 

Auteur: Jos Gröniger, archieffoto: Peter Gommans

 

 

Overzicht nieuwe aanwinsten Flynth Flamingo’s Activia

 

Lisa KerstenOskam Taurus
Gaya NeeskensFlamingo’s
Lobke van OosteromOskam Taurus
Nikki van der VeenPeelpush
Joëlle ViléCoolen Alterno

 

Afscheid genomen van:

 

Reacties