Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Wethouders feliciteren Ahmed Habbati

Wethouders Rob Peperzak en Peter Lucassen zijn op bezoek geweest bij Muay Thai Team Gennep. Niet om elkaar een paar flinke stompen te verkopen, maar om Ahmed Habbati te feliciteren. De 12-jarige jongen uit gemeente Gennep werd op 16 februari Europees kampioen kickboksen in zijn klasse.

 

 

Ahmed Habbati Europees Kampioen Kickboksen

 

 

Ahmed Habbati

 

 

Het kampioenschap vond plaats in Mülheim (Duitsland), waar Muay Thai Team Gennep aanwezig was met drie talenten. Net zoals alle jeugdige leden, die op dat moment aan het trainen waren, was Ahmed erg verrast met het bezoek. Volgens zijn trainers is Ahmed 24 uur per dag bezig met kickboksen. Op de vraag of hij dan nog wel naar school gaat, antwoordde hij gelukkig positief. Hij is leerling van het Elzendaalcollege in Gennep.

 

 

 

 

Muay Thai Team Gennep

 

 

Vechten voor je doelen, dat is de slogan van Muay Thai Team Gennep. Tijdens hun bezoek werden de wethouders positief verrast door de sociale betrokkenheid van de sportschool. Met hun aanbod voldoen ze aan een behoefte die leeft onder de lokale jeugd.

 

 

 

 

Muay Thai Team Gennep is in korte tijd hard gegroeid in het aantal leden. Deze komen niet alleen vanuit de gemeente Gennep, maar vanuit de hele regio, waaronder Uden en ook Duitsland. Er wordt getraind in groepen kinderen van 6 t/m 10 jaar, jeugdigen van 11 t/m 15 jaar en mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Naast kickboksen wordt er les gegeven in thaiboksen en getraind met de bokszak, waarbij de focus ligt op kracht, snelheid, conditie en vetverbranding.

 

 

Bron en foto: facebook.com/gemeentegennep

 

 

Reacties