Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Limburgs Mooiste fietstocht

Hago Limburgs Mooiste Noord (HLM) is een grensoverschrijdende herfsttocht voor recreanten met een racefiets, mountainbike of toerfiets/e-bike. De routes lopen door natuurgebieden in Nederland en Duitsland en zijn zoveel mogelijk verkeersarm en veelal autovrij.

 

 

De route voor wielrenners is 200 kilometer lang. Via afkortingen zijn ook kortere afstanden mogelijk. De langste mountainbikeroute door de Maasduinen is 110 kilometer, de kortste 45.

 

 

 

 

Wielerstad Gennep

 

 

Wielerstad Gennep heeft ook voor de derde editie van HLM Noord haar medewerking toegezegd. Dus is er weer een servicepost op de Zuidwal. Bijna alle racefietsroutes en de langste MTB route zullen deze post passeren.

 

 

 

 

Maasduinen

 

 

De fietsroutes voor toerfiets/e-bike door de Maasduinen en langs de oever van de Maas zijn 55 en 25 kilometer. Deze routes zijn voor jong en oud geschikt om te genieten van een prachtige, bijna vlakke tocht over rustige fietswegen.

 

 

Aan de Maasoever vindt je vele terrasjes voor een welverdiende pauze.

 

 

Wil je deelnemen aan deze fietstocht op 29 september? Kijk op limburgsmooistenoord.nl voor meer informatie over voorinschrijving, tarieven en faciliteiten.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 19 september 2018, foto: limburgsmooiste.nl

 

 

Reacties