Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Limburgse wielertalkshow live vanuit Hotel De Kroon

Morgen is de doortocht van de Nijmeegse Vierdaagse in Gennep, Milsbeek en Ottersum. Op de spandoeken langs de wandelroute staat het al: “Grenzeloos Gennep – Wielergemeente”. In september koerst de Boels Rental Ladies Tour door de stad, vandaag strijkt de karavaan van Tour de L1mbourg weer even neer in de stad.

 

 

 

 

 

 

De Limburgse wielertalkshow van L1 komt vandaag live vanaf de Markt in Gennep met het laatste nieuws rond de Tour de France en andere sportieve verhalen.

 

 

 

 

Vanmiddag zitten presentator Sander Kleikers en de voormalig profwielrenners Gert Jakobs, Rob Harmeling en Kenny van Hummel klaar voor een spannende ontknoping. De passage van vandaag door de vermaarde bergstreek wordt afgesloten met een finish op de top van de Izoard. Welke klassementsrenner plaatst in deze rit een ultieme aanval op het geel? Gert Jakobs heeft er zin in:

 

 

Het wordt een wereldse etappe, ik hoef niet te trappen maar ben wel al retegespannen mooier gaat het niet worden!

 

 

 

 

De uitzending komt tot stand in samenwerking met de gemeente en de provincie Limburg. Tour de L1mbourg is dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 17:50 uur (live), 20:50 en 22:50 uur.

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie kijk op www.l1.nl/tour-de-l1mbourg

 

Terugkijken L1 Tour de L1mbourg – 19 jul 2017 vanuit Hotel De Kroon in Gennep:

 

 

 

 

Wielerstad

 

Foto: twitter.com/VandermeulenEd

 

 

Reacties