Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Zussen Van den Heuvel weer samen bij Flynth FAST

Bregje van den Heuvel van Coolen Alterno naar Flynth FAST

 

 

Tot woensdagavond streed zij met het Apeldoornse Coolen Alterno om het kampioenschap in de Eredivisie, donderdagochtend maakte spelverdeelster Bregje van den Heuvel (25) bekend dat zij de overstap maakt naar Flynth FAST. Bij het combinatieteam uit Gennep en Sint Anthonis wordt de in Oss wonende Udense herenigd met haar zus Veerle.

 

 

Zussen

 

 

Samen speelden de zussen bij Saturnus uit Uden en Energo (tegenwoordig VC Volt) in Beers. Daar scheidden de wegen toen Bregje van den Heuvel in 2013 naar VC Weert verhuisde. Van daaruit stapte zij na een seizoen over naar Peelpush in Meijel om in 2016 te verhuizen naar Coolen Alterno. Met de Apeldoornse club bereikte de spelverdeelster als vijfde de Kampioenspoule. Na een inhaalrace eindigde Alterno op de tweede plaats die recht geeft op een plek in de finale met regerend kampioen Sliedrecht Sport. De best of five werd woensdag in de vierde wedstrijd in Sliedrechts voordeel beslist.

 

 

Aan het einde van een uitstekend seizoen acht Bregje van den Heuvel de tijd rijp voor een overstap naar Flynth FAST.

 

 

De club biedt nieuwe goede dingen. Bij FAST speel ik weer in mijn eigen regio. Het scheelt in reistijd maar bovenal sluit ik aan bij een leuk team. De club heeft een goede visie en bij thuiswedstrijden is de sfeer erg leuk. En last but not least ga ik weer samenspelen met zus Veerle.

 

 

Zegt de student medische biologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met de komst van spelverdeelster Bregje van den Heuvel bestaat de selectie van van Flynth FAST uit zeven speelsters. Trainer Harmen Bijsterbosch:

 

 

We zijn erg blij met de komst van Bregje, die zeer veel eredivisie-ervaring heeft we zijn in gesprek met andere speelsters waarmee naar
verwachting binnenkort akkoord bereikt wordt over een overstap.

 

 

Reacties