Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Pica Mare

Gennep

Zwem4daagse Gennep

Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid

 

Van woensdag 7 t/m zaterdag 10 juni 2017 organiseert  sportcentrum Pica Mare in samenwerking met zwemvereniging Vivalo de Zwem4daagse.

 

De Zwem4daagse is een sportief evenement voor volwassen en ook voor kinderen. Hiermee worden kinderen gestimuleerd om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

 

Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

 

Tijdens de zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m of 500m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

 

Meedoen?

 

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 juni aanmelden bij de receptie van Pica Mare. Er wordt gezwommen op woensdag  7  juni, donderdag  8  juni en vrijdag  9  juni van 18.00 – 19.00 uur en op zaterdag 10 juni van 14.00 – 15.30 uur. De kosten voor deelname bedragen € 14,00 per persoon waarvan € 7,00 naar een goed doel gaat.

 

Dit jaar is dit Stichting Bultersmekke, een landelijke organisatie de gespecialiseerd is in het coachen en begeleiden van mensen met een beperking om de eigen assistentiehond op te leiden.

 

Op woensdag 7 juni om 18.00 uur zal Fenke van Stichting Bultersmekke het startsein van de zwem4daagse geven voor de deelnemers. Tijdens de zwem4daagse wordt elke dag na het zwemmen van de afstanden een activiteit of spel georganiseerd in het recreatiebad waar je nog aan deel kunt nemen.

 

De afsluiting van de zwem4daagsevindt plaats in het sportcafé van Pica Mare op zaterdag 10 juni om  15.30 uur. De cheque wordt dan overhandigd  aan Stichting Bultersmekke en de deelnemers ontvangen een medaille.

 

 

Verwant

Gennep

Op 22 april 2023 zal de band Mo and The Stage Animals optreden in de kleine zaal van de Pica Mare. Deze band bestaat...

Gennep

Op 18 april 2023 organiseert vakbond FNV een bijeenkomst in Gennep om mensen bij te praten over de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen. De bijeenkomst...

Sport

Op 14, 15 en 16 maart organiseren korfbalverenigingen Spes en VIOS ‘open’ korfbaltrainingen voor kinderen van groep 2 tot en met groep 6. Jongens...

Culthis

In de maarteditie van Culthis zijn er verschillende interessante verhalen en interviews te beluisteren. Zo wordt er onder andere vooruitgekeken naar het Nederlands kampioenschap...