Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Pica Mare

Gennep

Zwem4daagse Gennep

Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid

 

Van woensdag 7 t/m zaterdag 10 juni 2017 organiseert  sportcentrum Pica Mare in samenwerking met zwemvereniging Vivalo de Zwem4daagse.

 

De Zwem4daagse is een sportief evenement voor volwassen en ook voor kinderen. Hiermee worden kinderen gestimuleerd om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

 

Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

 

Tijdens de zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m of 500m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

 

Meedoen?

 

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 juni aanmelden bij de receptie van Pica Mare. Er wordt gezwommen op woensdag  7  juni, donderdag  8  juni en vrijdag  9  juni van 18.00 – 19.00 uur en op zaterdag 10 juni van 14.00 – 15.30 uur. De kosten voor deelname bedragen € 14,00 per persoon waarvan € 7,00 naar een goed doel gaat.

 

Dit jaar is dit Stichting Bultersmekke, een landelijke organisatie de gespecialiseerd is in het coachen en begeleiden van mensen met een beperking om de eigen assistentiehond op te leiden.

 

Op woensdag 7 juni om 18.00 uur zal Fenke van Stichting Bultersmekke het startsein van de zwem4daagse geven voor de deelnemers. Tijdens de zwem4daagse wordt elke dag na het zwemmen van de afstanden een activiteit of spel georganiseerd in het recreatiebad waar je nog aan deel kunt nemen.

 

De afsluiting van de zwem4daagsevindt plaats in het sportcafé van Pica Mare op zaterdag 10 juni om  15.30 uur. De cheque wordt dan overhandigd  aan Stichting Bultersmekke en de deelnemers ontvangen een medaille.

 

 

Verwant

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...

Gennep

In Gennep wordt inclusief onderwijs een realiteit met groen licht voor nieuwe lokalen bij het Kind Expertise Centrum Ganapja. Bezorgdheid over financiële haalbaarheid blijft,...

Sport

De Gennep Cougars viert hun 50-jarig jubileum met festiviteiten zoals reünie-wedstrijdjes, een buffet en een feestavond. Op zaterdag 30 maart kan iedereen genieten van...