Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Avond van de Sport

Twee jaar geleden organiseerde Gennep Doet Mee het Sportgala, om sportprestaties, vrijwilligers en verenigingen te waarderen. Afgelopen seizoen zijn er vanwege corona helaas weinig sportwedstrijden en -competities gespeeld. Daarom organiseert Gennep Doet Mee een alternatief: de Avond van de Sport.

 

 

Terugkijken: Sportgala Gennep

 

 

Op donderdag 16 december om 20.00 uur in zaal Pica Mare in Gennep draait het niet om de (individuele) sportprestaties, maar om sportinitiatieven die de inwoners van onze gemeente tijdens de coronacrisis in beweging hebben gebracht en gehouden. Op deze manier wil Gennep Doet Mee alle sportaanbieders, inclusief leden en vrijwilligers, een gezellige bijeenkomst aanbieden, als dank voor hun inzet en betekenis voor de gemeenschap. Joey Rutten:

 

 

Een avond waarin we niet de sportprestaties willen waarderen, maar de sportinitiatieven. Initiatieven die er aan hebben bijgedragen om inwoners uit de gemeente Gennep in beweging te brengen en houden.

 

 

Tot woensdag 10 november is het mogelijk om initiatieven aan te dragen. Hierna hebben inwoners uit gemeente Gennep de mogelijkheid om te stemmen op de genomineerde initiatieven.

 

 

Programma

 

 

Gespreksleider Remi van Bergen interviewt donderdag 16 december wethouder Peperzak en gaat de interactie met sporters aan. Joey:

 

 

Vervolgens reiken we de sportwaarderingsprijs uit. Een waardering voor het mooiste maatschappelijke initiatief op het gebied van sport en bewegen, gekozen door het publiek.

 

 

 

 

Kortom: een avond waarin we alle sportaanbieders, inclusief leden en vrijwilligers, simpelweg een gezellige bijeenkomst met elkaar willen bieden, als dank voor de inzet en betekenis voor de gemeenschap.

 

 

Wil je meer informatie over de Avond van de Sport? Kijk dan op gennepdoetmee.nl (klik!).

 

 

Sportgala

 

 

Reacties