Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sportgala Gennep 2022 een glanzend succes

Gennep

Sportgala Gennep: een glanzend succes

Afgelopen vrijdag vond de tweede editie van het Sportgala Gennep plaats in Zaal Pica Mare. Het evenement was een groot succes, met stralende gezichten bij zowel de winnaars als de organisatie. Kijk voor meer informatie op Gennep.News!

Afgelopen vrijdag vond de tweede editie van het Sportgala Gennep plaats in Zaal Pica Mare. Het evenement was een groot succes, met stralende gezichten bij zowel de winnaars als de organisatie.

 

 

De avond werd geopend door wethouder Janine van Hulsteijn. De Gennepse hiphopcrew Oh-4eightyfive en zangeres Janet Renders (check Spotify!) uit Ottersum gaven prachtige optredens. Ruim 300 bezoekers genoten van het geheel.

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

De winnaars ontvingen hun prijzen uit handen van hun voorgangers, de sporters die de vorige editie met de awards naar huis gingen. De presentatie was in goede handen bij Remi van Bergen en Harald Hoeve, terwijl het programma en de aankleding van het evenement ook opvielen.

 

 

Er was ook een Sportgala Junior, dat vrijdag voorafging aan het gala voor volwassen sporters. Het lijkt erop dat het Sportgala Gennep nu al een belangrijk evenement is geworden voor de sporters en de lokale gemeenschap in de gemeente Gennep.

 

 

Atlete Kaate Mulders, Vitesse ’08 Jo15-1, Jesse Giebels van Jong PSV, kickboxer Ahmed Habbati, de korfbalsters van VIOS/SPES B1 en coach Niels Schallenberg vielen deze avond in de prijzen vanwege hun geweldige sportprestaties. Oud-profvoetballer, trainer en ambassadeur van het naschools sportaanbod Niels Fleuren kreeg de Sportwaarderingsprijs.

 

 

 

 

De organisatie van het Sportgala Gennep – GennepNews, gemeente Gennep, Gennep Doet Mee en Topic Magazine – kan trots zijn op het glanzende succes van dit evenement. Het was duidelijk te zien aan de stralende gezichten van alle deelnemers en bezoekers dat het een geweldige avond was voor iedereen.

 

 

Je kunt Sportgala Gennep binnenkort natuurlijk (her)beleven op GennepNews!

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gennep

Pieter Arts exposeert van 26 mei tot 30 juni schaalmodellen van regionale kerken in Museum Het Petershuis in Gennep. Op 4 juni houdt Antoine...

Gennep

Bibliotheek Gennep biedt veilige wifi via Publicroam voor online verbinding zonder zorgen. Gratis account aanmaken via app of website. Werkplekken, studieplekken en printservice beschikbaar...