Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sport

Wie is jouw sportheld? Nomineer nu!

Van 1 september tot en met 31 oktober 2019 kan iedereen sporters en clubhelden nomineren voor het Sportgala! Uit alle inzendingen kiest de vakjury, op basis van aantallen en motivatie, de kanshebbers. Help mee, nomineer ook jouw sportheld! Hoe? Kijk op Gennep.News/sportgala en SportgalaGennep.nl.

Gemeente Gennep heeft een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers. Er worden ook regelmatig mooie sportprestaties neergezet. Dat mag gewaardeerd maar ook gevierd worden! Op vrijdag 13 december 2019 vindt er eindelijk weer een Sportgala in de gemeente Gennep plaats. Noteer de datum alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

 

 

GennepNews, Gennep Doet Mee en de gemeente Gennep zijn supporters van alle sporters in de regio! Met het Sportgala zetten zij de verenigingen en andere lokale toppers in het zonnetje. Aan de jongste sporters van de gemeente wordt ook gedacht. Voorafgaand aan het Sportgala is er eerst het Sportgala Junior.

 

 

Rentree Sportgala Gennep

 

 

Nomineren

 

 

Help mee, nomineer ook jouw sportheld en vertel ons waarom hij of zij op handen moet worden gedragen.

 

 

Hoe? Via het formulier op SportgalaGennep.nl!

 

 

Klik hier voor het formulier op SportgalaGennep.nl

 

 

Van 1 september tot en met 31 oktober 2019 kan iedereen in zeven verschillende categorieën nomineren: Junior van het jaar (t/m 15 jaar), Junior team van het jaar, Talent van het jaar (vanaf 16 jaar), Individuele sportprestatie van het jaar, Sportprestatie ploeg/team van het jaar, Coach van het jaar en de Sportwaarderingsprijs. Deze laatste prijs kan uitgereikt worden aan iedereen met een groot betrokken hart voor de sport en/of zijn of haar vereniging.

 

 

Draait hij of zij veel kantinediensten, organiseert deze clubheld veel voor de jeugd van de vereniging of is deze persoon er vanaf het begin al bij? Laat het ons weten!

 

 

Uit alle inzendingen kiest de vakjury, op basis van aantallen en motivatie, de kanshebbers. De genomineerden worden op 20 november bekend gemaakt.

 

 

Stemmen

 

 

Van 20 november tot en met 3 december 2019 kan iedereen per categorie online stemmen op zijn of haar favorieten. Samen met de stemming van de vakjury levert dit de uiteindelijke winnaars op, die vrijdag 13 december 2019 in zaal Pica Mare de prijzen in ontvangst mogen nemen.

 

 

Kijk voor de exacte spelregels en voorwaarden op SportgalaGennep.nl.

 

 

Verwant

Regio

VPTZ Noordelijk Noord-Limburg biedt vrijwillige palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Met een luisterend oor, troost en praktische hulp ondersteunen ze zowel...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...

Gennep

Na een pauze van drie jaar keert de braderie terug naar Gennep op 8 september, geleid door BIZ en EERI Markten. Lokale ondernemers kunnen...