Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Gennep Gezien: TSP tijdens Summmertime

TSP tijdens Summmertime

Ooooh, wat was het geweldig,
Tussen de buien door speelde afgelopen zaterdag tijdens Summmertime Gennep de leerlingen van TSP gennep. Zij speelden de sterren van de hemel! Een grote groep kinderen/jongeren in de leeftijd van 5 t/m 19 jaar verzameld uit heel de gemeente Gennep en zelfs net er buiten. Ze speelden het toepasselijke zelfgemaakte sprookje “De zomer is zoek”! Door middel van spel, dans, zang en zelfs percussie kwam het geheel tot leven. De strijd tussen de seizoenen zorgden ervoor dat de Winter Koningin zich niet geliefd meer voelde. Met alle gevolgen van dien. Alle seizoenen werden door elkaar gehusseld maar gelukkig liep het sprookje goed af!

foto: Lieneke Holtermans

In de rubriek ‘Gennep Gezien’ plaatst de redactie van GennepNews jouw foto’s!

Alle plaatjes zijn welkom, als ze maar betrekking hebben de gemeente Gennep. Bijvoorbeeld een mooie foto van de prachtige natuur in onze regio, of van een barbecue met de buurtvereniging. Evenementen, skylines, architectuur, koeien, alles is welkom!

Deze foto’s worden dan vervolgens geplaatst in de rubriek ‘Gennep Gezien’
en we gebruiken ze als omslagfoto op Facebook, Instagram en Twitter!

Deze foto’s worden dan vervolgens – eventueel met een begeleidend tekstje en vernoeming van de fotograaf – geplaatst in de rubriek ‘Gennep Gezien’ en we gebruiken ze als omslagfoto op onze sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Hiermee wil GennepNews een blik geven op al die mooie plekken en activiteiten in Gennep en omgeving.

Insturen
Mail je foto (.jpg van ongeveer 1 MB groot) onder vermelding van ‘Gennep Gezien’ en met een korte toelichting naar: redactie@Gennep.News.

 

 

Summmertime

 

Reacties