Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Gennepse kerstmarkt in teken 400 jaar Stadhuis Gennep

Stichting Summmertime houdt zaterdag 9 en zondag 10 december op de Markt in Gennep de traditionele kerstmarkt. Ook deze activiteit staat in het teken van 400 jaar Stadhuis Gennep. Zondag 10 december is tevens koopzondag. Exposanten die deel willen nemen. kunnen zich opgeven bij de organisatie.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

De kerstmarkt wordt op beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur gehouden op een feestelijk in kerststijl aangeklede Markt en met passende muziek. Diverse koren en muziekgezelschappen van binnen en buiten Gennep hebben reeds hun medewerking toegezegd maar er is nog plaats voor musici (zangers, instrumentalisten en combo’s).

 

 

Voor de snelle beslissers onder ondernemers, kunstenaars, ambachtslieden en hobbyisten zijn nog enkele kramen verkrijgbaar.

 

 

Aanbod van drank en food kan alleen in overleg met de organisatie.

 

 

De overdekte kramen zijn 4 meter breed en kunnen per dag of voor beide dagen gehuurd worden, desgewenst inclusief elektriciteit. Aanmelden zo spoedig mogelijk bij Stichting Summmertime Gennep email-adres: info@summmertimegennep.com of bij Ernst Lamers, email-adres: ernstlamers@home.nl, telefoon 0485-514342 of mobiel 06-23629187.

 

 

Summmertime

 

Reacties