Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Grandioze opening Summmertime

Zaterdag 23 juni om 14.00 uur gaat de 11e editie van Genneps zomerspektakel Summmertime op de Markt in Gennep van start. Gedurende 10 weken op rij staat de kern van Gennep op zaterdagmiddag en (deels) avond bol van de activiteiten. Er is heel veel muziek maar ook aandacht voor kunst, er is een Nicaraguadag, een PruuvemMment en nog veel meer. Summmertime wordt zaterdag 25 augustus afgesloten met een speciale bierenfestival.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

De aftrap gebeurt met een bijzondere muzikaal ensemble in de vorm van showband Mixure Music uit het Brabantse Rijkevoort. Dit gezelschap is in 2014/2015 ontstaan uit de plaatselijke muziekvereniging. Na het besluit om een radicale muzikale ommezwaai te maken is deze traditionele fanfare veranderd in showband Mixure Music.

 

 

Deze band met een eigen combo, vocalisten, percussie combineert enthousiasme en muzikaliteit met veel passie voor de muziek.

 

 

Mixure Music staat nu onder muzikale leiding van Nord Strik uit Cuijk. De leden zijn afkomstig uit het hele Land van Cuijk en een enkele zelfs van daarbuiten. Ondanks het relatieve korte bestaan heeft de showband een uitgebreid repertoire opgebouwd voor een breed publiek.

 

 

 

 

Tijdens Summmertime Gennep kunnen bezoekers genieten van een breed programma aan swingende muziek variërend van Anouk, Pharrell Williams tot Bruno Mars. Hits van toen, tot de hedendaagse Top-40 muziek.

 

 

De Markt is, dankzij de medewerking van Hotel de Kroon en Café de Typhoon ingericht als een groot terras. Hier zal het de komende tien weken weer goed toeven zijn en vindt ook de grandioze opening van Summmertime 2018 plaats. Zoals iedereen al jaren gewend is, is het festival gratis toegankelijk. Voor meer info over het programma zie summmertimegennep.com.

 

 

Summmertime

 

Reacties