Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Groots opgezet Kunstfestival in Gennep

Summmertime in Gennep heeft zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een publiekstrekker van jewelste. Gedurende tien zomerweekenden op rij kan het publiek in het historisch centrum genieten van muziek, entertainment, zang en dans. Ook kunst hoort hierbij en staat centraal tijdens het Kunstfestival dat plaatsvindt op zaterdag 30 juni 2018.

 

 

Voor dit evenement kunnen kunstenaars zich nog opgeven.

 

 

De organisatie van dit kunstfestival is in handen van Summmertime en De Kunststroom. Afgelopen jaar is na een eerste succesvolle editie besloten dit Kunstfestival met landelijke uitstraling in de vaste programmering van Summmertime op te nemen. Gerenommeerde kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland doen in Gennep mee maar er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

 

 

 

 

Uitgangspunt voor de organisatie is om het publiek een zo’n divers mogelijk aanbod aan kunstvormen te bieden. De organisatie zorgt die dag voor de PR en een entertainmentprogramma met live optredens en stand-up comedians. Voor de catering van de deelnemende kunstenaars wordt eveneens gezorgd. Het festivalprogramma begint om 13.00 uur en duurt tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk. Kosten voor deelname bedragen 45,- euro incl. BTW en inschrijven kan uiterlijk tot 15 mei.

 

 

Een inschrijfformulier en meer informatie is te verkrijgen via Ernst Lamers van Stichting Summmertime, tel. 0485 – 514342 of mail ernstlamers@home.nl.

 

 

Summmertime

 

Reacties