Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Koorgezang vult Genneps centrum

Heel veel korenmuziek is zaterdag 8 juli op de Markt en op het Jan Lindersplein in Gennep te horen. In het kader van 400 jaar stadhuis Gennep in combinatie met SumMmertime treden vandaag maar liefst tien muziekgezelschappen op.

 

Het spits is om 13.15 uur op het Jan Lindersplein afgebeten door het kleurrijke koor Con Colore. Tegelijkertijd startte op De Markt het Seniorenorkest met hun optreden. Aansluitend zong op het Jan Linderspleingemengde zangvereniging St. Caecilia uit Ottersum. Op de Markt stonden de Goldies onder leiding van Ernst Lamers op het podium.

 

Vanmiddag zingen nog het Genneps Vocaal, koor Suuk-7 en Cheers op het Jan Lindersplein. Op de Markt treedt de Drumband van Dichterbij op. Daarna treden harmonie Unitas et Fidelitas uit Gennep en fanfare Eendracht uit Heijen aan.

 

Afsluitend is er om 17.15 uur voor het stadhuis op de Markt een grote finale van alle muziekgezelschappen. Liefhebbers van het wat ruigere werk bezoeken vanavond tussen 20.00 en 23.00 uur op de Markt het optreden van rockpopband Face to Face.

 

Kijk voor meer informatie op www.stadhuisgennep400jaar.nl en www.summmertimegennep.com

 

Auteur en foto: Frans Thonen

 

 

 

Summmertime

 

Reacties