Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kunst-weekend Niers Kunst Collectief

Het Niers Kunst Collectief (NKC) organiseert ook dit jaar samen met SumMmertime het Kunst-weekend. In het weekend van 10 en 11 juni a.s. staan er een 30-tal kunstenaars in een lange slinger van kramen in het centrum van Gennep. De kunst is heel divers, het bestaat o.a. uit schilder,- brons,- keramiek,-edelsmeden,- papier,-glas, etc.

 

De bezoekers kunnen zich laten verrassen want wij, het Niers Kunst Collectief, hebben gezocht naar vernieuwend werk. Het NKC heeft de ambitie het kunstweekend jaarlijks terug te laten keren en wil  hiermee een trekpleister worden voor kunstliefhebbers uit heel het land.

 

Laat Wilma Bertrams, voorzitter van het NKC, weten.

 

Naast het organiseren van gezamenlijke exposities en kunstroutes heeft het NKC dit jaar ook gewerkt aan een gemeenschappelijk kunstwerk voor de gemeente Gennep.

 

Het kunstobject heet “Samen op weg” en staat voor: de Gennepse ooievaars, die symbool staan voor weggaan en thuiskomen. Dit object is nu alleen nog op schaal gemaakt.

 

We hopen het kunstobject in het najaar op ware grootte te kunnen plaatsen. Dit kan echter alleen met bijdragen uit fondsen en/of donaties. Graag doe ik hier dan ook een oproep om te doneren.

 

NL 27 INGB 0688 6369 69 t.n.v. T. de Kruif-Kersten en onder vermelding van ‘donatie kunstobject Samen op weg’

 

Het NKC bestaat inmiddels 7 jaar en is een kleine maar hechte groep.

 

We hebben ruimte voor nieuwe leden om ons collectief te versterken. Dus mocht je kunstzinnig zijn en wil je aansluiting zoeken bij een enthousiaste en gedreven groep kunstenaars of wil je volgend jaar met het kunstweekend meedoen, neem dan contact met ons op via onze website www.nierskunstcollectief.nl.

 

 

Summmertime

 

Reacties

Deel Bericht