Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Overvolle Markt geniet van Ierse muziek

Een overvolle Markt in Gennep genoot vanmiddag tijdens SumMmertime van Ierse muziek van de bands Reel to Real en Tinkers, Drinkers, Dreamers. Wie er maar geen genoeg van kon krijgen kon ook nog naar een optreden van Two Stools. Vanaf 20.00 uur was dit duo uit Oeffelt op de Markt te zien.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Het was vanmiddag zo druk dat er gewoon te weinig stoelen waren om iedereen een zitplaats te geven. Sommigen losten dit probleem op door bij de tweedehandswinkel een paar tuinstoelen te kopen. Weer anderen hadden hun eigen klapstoeltje bij zich zodat toch comfortabel van de muziek en het glaasje wijn of biertje genoten kon worden.

 

 

De zeer grote belangstelling voor deze negende SumMmertimezaterdag toont nog eens aan hoezeer de activiteiten van de SumMmertime-organisatie in een behoefte voorzien en door het publiek gewaardeerd worden.

 

 

Volgende week 25 augustus vindt al weer de laatste Summmertimezaterdag plaats. Vanaf 14.00 uur is er een speciale bierenfestival op het Jan Lindersplein en zijn er optredens op de Markt en op het Jan Lindersplein. Ook is er een avondprogramma op beide locaties.

 

 

Summmertime

 

Reacties