Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Speciale Bierenfestival afsluiter SumMmertime

Samen met zes ondernemers uit Gennep: de slijterijen Takken en Van de Kamp, ’t Geveltje, De Kroon, De Stadsherberg en De Typhoon zet SumMmertime op de laatste zaterdag 25 augustus het speciaal bier vanaf 14.00 uur centraal.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Voor de bezoekers is er op het Jan Lindersplein keuze uit diverse soorten speciaal bier. Tevens valt hier goede muziek te beluisteren van de band De Negrito’s. ‘s Avonds treedt de meidengroep LeFFF hier op. Op de Markt speelt ‘s middags de band Domu Brothers (foto) en ’s avonds geeft de band De Feliciano’s hier acte de présence.

 

 

 

 

Speciale Bierenfestival

 

 

Op de site van Summmertime worden de gepresenteerde bieren nader toegelicht. De bierkaart kost in de voorverkoop (bij alle deelnemende bedrijven) € 10,-. In de dagverkoop € 12,50.

 

 

 

 

The DoMu Brothers is een 8-koppige coverband uit Tilburg, bestaand uit enthousiaste, jonge muzikanten. De band zorgt voor een gave setlist met nummers van Toto tot Marco Borsato en van Stevie Wonder tot Phat Phunktion.

 

 

Het bonte gezelschap The Feliciano’s brengt onbeschaamd vrolijke en vrijpostige muziek. Zang, gitaar, banjo, mandoline, contrabas, mondharp en percussie smelten op een paar vierkante meter samen tot een kleurrijke mix van bluegrass, country, comedy en folk.

 

 

De Argentijns/Spaanse band The Negritos brengt een mix van passie en ambiance. De band rond de broers Pablo en Diego Arias Lucioni, speelt klein en gepassioneerd als groot en meeslepend.

 

 

LeFFF is een coverband uit Noord-Brabant en bestaat alleen uit vrouwen die echter hun mannetje staan. Zij spelen herkenbare en dansbare pop uit de Top- 40.maar brengen ook eigen Nederlandstalige pop.

 

 

Summmertime

 

Uitgebreide informatie over dit gratis SumMmertimefestival is te vinden op summmertimegennep.com.

 

 

Reacties