Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Sprankelende opening Summmertime

Zaterdag 23 juni is de 11e editie van Genneps zomerspektakel Summmertime op de Markt op sprankelende wijze geopend. En hoe kan dat beter dan met een bruisend glas champagne. Daarvoor had stichting Summmertime dan ook gekozen.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

 

 

Na een welkomstwoordje van voorzitter Arnold Jansen werd een delegatie van Ondernemers Vereniging Gennep (Nieky van Arensbergen en Robér Aarnoutse) met burgemeester Peter de Koning en de aanwezige wethouders Janine van Hulsteijn en Peter Lucassen op het podium geroepen waar OVG-voorzitter Robér Aarnoutse een fles champagne mocht ontkurken. Na de toost kreeg ook het aanwezige publiek een glaasje van dit lekkere bubbelsap aangeboden en trok showband Mixure Music alle registers open.

 

 

Summmertime

 

En dat zal de komende zaterdagen nog veel vaker gebeuren want hierna staan er in het centrum van Gennep nog 9 zaterdagen met heel veel muziek en activiteiten gepland. Zo staat zaterdag 30 juni het kunstfestival en de late night shopping op het programma, een week daarna zijn alle ogen gericht op het Nicaraguafestival en zaterdag 14 juli is het bijvoorbeeld feesten en smullen tijdens het Pruuvemmment op het Jan Lindersplein.

 

 

 

 

Summmertime wordt zaterdag 25 augustus afgesloten met een speciale bierenfestival.

 

 

Reacties