Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Summmerbier

Summmertime Gennep staat in het teken van verschillende soorten muziek, lekker bier en als het even kan lekkere hapjes. Zaterdag 17 augustus tijdens Gennep pruuft komen deze drie aspecten volop aan bod.

 

 

Door: Frans Thonen

 

 

In samenwerking met slijterij Rob Takken, slijterij John van de Kamp, Brasserie ’t Geveltje, Hotel de Kroon, Café de Typhoon en De Stadsherberg worden er diverse soorten bieren verschonken waaronder het speciaal voor Summmertime gebrouwen Summmerbier. Dit speciaal biertje is een heerlijk licht blond biertje, vol van smaak en goudgeel van kleur.

 

 

 

 

Bezoekers van Gennep Pruuft kunnen bij de eerdergenoemde ondernemers kaarten voor deze activiteit kopen. In de voorverkoop krijgen ze voor 17,50 euro niet alleen een glas, maar ook bonnen voor bier en een hapje. Aan de kassa op zaterdag 17 augustus kosten deze kaarten 20 euro. Het Summmertime-programma begint zaterdag 17 augustus iets later, namelijk om 15.30 uur maar daarna gaat het programma met Prat op Plat, Like Cross Roads en the Domu Brothers door tot in de late avond.

 

 

 

 

Reacties