Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Summmertime doet naam alle eer aan

Ook afgelopen zaterdag was de naam Summmertime meer dan goed gekozen. Drie zaterdagen op rij laat deze vriend van Summmertime zich al overduidelijk zien. En dat levert goed bezochte terrasjes op en vele glazen die geleegd moeten worden.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

De derde zaterdag van Summmertime stond in het teken van het Nicaraguafestival, dat In nauwe samenwerking met Stichting GESP bij het historisch stadhuis en op het Ellen Hoffmannplein plaatsvond. Op dit festival werd aandacht besteed aan de bijzondere stedenband van Gennep met de Nicaraguaanse stad San Pedro de Lovago. Er was een gezellig kinderplein en uitdagende workshops, er waren hapjes en informatie over het Wereldpaviljoen.

 

 

 

 

Vanuit deze plek was ook de mooi versierde Niersstraat te zien. Kleurige lampionnen over de straat geven een permanent feesteffect aan deze Gennepse winkelstraat. Op de Markt was er swingende latinmusic van het trio Los Mayas.

 

 

 

 

Friction and the Roots Drivers

 

 

’s Avonds was het podium voor de band Friction and the Roots Drivers, aangeboden door Café de Typhoon en Hotel de Kroon.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2140822006161040

 

 

Summmertime

 

Reacties