Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Tien zaterdagen met een zomers tintje

Op zaterdag 23 juni start het 11e Summmertime-seizoen. Tien zaterdagen op rij zijn er diverse festiviteiten op de Markt voor het stadhuis, op het Jan Lindersplein en daartussen.

 

 

Summmertime

 

Zaterdag 23 juni trapt showband Mixure het Gennepse zomerseizoen af. De meeste programma-onderdelen zijn gratis toegankelijk.

 

 

Het programma van 2018 kent verrassingen maar ook vertrouwde items.

 

 

Op 30 juni is het thema theater, artiesten en kunst. Verspreid over Markt, Jan Lindersplein en Zandstraat zijn er allerlei acts en presentaties. Circa 30 kunstenaars met allerlei producten presenteren zich in het centrum van Markt tot Jan Lindersplein. Deze avond is er ook koopavond in het centrum. Het programma loopt die avond dan ook door tot middernacht.

 

 

Nicaraguafestival

 

 

Op 7 juli is er een speciale Nicaragua-zaterdag. Gennep heeft al 25 jaar een stedenband met San Pedro de Lovago, een Nicaraguaans stadje. In samenwerking met Stichting GESP wordt het Nicaraguafestival gehouden met swingende latin muziek, genieten van Latijns-Amerikaanse hapjes, workshops, een kinderplein en een kennismaking met Radio El Mundo. In de avonduren speelt Friction and the Roots Drivers op de Markt.

 

 

PruuvemMmènt

 

 

Op 14 juli vindt het PruuvemMmènt plaats. De elfde editie van SumMmertime wordt zaterdag 25 augustus op gepaste wijze afgesloten met een Speciale Bierenfestival. Optredens zijn dan tot in de late avonduren op de Markt en het Jan Lindersplein. Consumptiekaarten voor het bierfestival zijn binnenkort al te koop bij de deelnemende horeca-gelegenheden en de slijters Wijnhuis Gennep John van de Kamp en Rob Takken uw Topslijter.

 

 

Kijk voor meer informatie en het complete programma op summmertimegennep.com.

 

 

Reacties