Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Tien jaar terug: 25 jaar Deken Huisman (1/2)

25 jaar Deken Huisman

 

 

Deken Huisman is in september 2007 25 jaar deken van Gennep. Omdat hij inmiddels 83 jaar is, beginnen de jaren tellen. Hij viert daarom niet alleen zijn zilveren jubileum, hij neemt ook afscheid als deken. Met zijn 25 jaar is Huisman de langstdienende deken van het dekenaat Gennep en zal dit tot in lengte van jaren blijven.

 

Morgen in ‘Tien jaar terug’ op Gennep.News een fotoverslag van de de zondagsmis.

 

 

Tien jaar terug

 

 

Dankzij fotograaf William Verpoort hebben wij een prachtig archief maar jouw plaatjes zijn natuurlijk ook van harte welkom, als ze maar op een of andere manier betrekking hebben de gemeente Gennep! De foto’s worden dan vervolgens – eventueel met een begeleidend tekstje en vernoeming van de fotograaf – geplaatst in de rubriek ‘Tien jaar terug’ en we gebruiken ze op onze sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Hiermee wil Gennep.News een terugblik geven op al die mooie plekken en activiteiten in Gennep en omgeving.

 

 

Insturen
Mail je foto(‘s) (.jpg van ongeveer 1 MB groot) onder vermelding van ‘Tien jaar terug’ en met een korte toelichting naar: redactie@Gennep.News.

 

 

Reacties