Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Tien jaar terug: Dartmarathon in De Witte Olifant

Dartmarathon in De Witte Olifant

 

 

In de rubriek ‘Tien jaar terug’ kijken we – de naam zegt het eigenlijk al – tien jaar terug! Zaterdag 5 januari 2008 was de laatste dag van de Dartmarathon in De Witte Olifant (tegenwoordig De Stadsherberg) in Gennep. Doel van de organiserende Dartvereniging en lid Ian Okey is het geld inzamelen voor een vogelnestschommel op Mikado.

 

 

Tien jaar terug

 

 

Dankzij fotograaf William Verpoort hebben wij een prachtig archief maar jouw plaatjes zijn natuurlijk ook van harte welkom, als ze maar op een of andere manier betrekking hebben de gemeente Gennep! De foto’s worden dan vervolgens – eventueel met een begeleidend tekstje en vernoeming van de fotograaf – geplaatst in de rubriek ‘Tien jaar terug’ en we gebruiken ze op onze sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Hiermee wil Gennep.News een terugblik geven op al die mooie plekken en activiteiten in Gennep en omgeving.

 

 

Insturen
Mail je foto(‘s) (.jpg van ongeveer 1 MB groot) onder vermelding van ‘Tien jaar terug’ en met een korte toelichting naar: redactie@Gennep.News.

 

 

Reacties