Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Dotje

Uncategorized

Dit is de mooiste hond van de gemeente

De verkiezing Mooiste Hond 2019 is in volle gang. De landelijke winnaar wordt gekozen door een jury. Voor een officiële titel zijn minimaal 30 stemmen nodig. Zo veel stemmen kreeg Dotje net niet dus moet de vlinderhond het doen met “Mooiste hond van gemeente Gennep”.

Ja hoor, weer een verkiezing. Maar wel een heel leuke! Honden uit het hele land doen mee aan de verkiezing Mooiste Hond 2019. Die met de meeste stemmen maken kans op de gemeente- of provincietitel. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury.

 

 

Iedereen mocht de allermooiste/schattigste/liefste foto van z’n viervoeter insturen. In onze gemeente waren Bobbie van Ria Hendrix uit Ven-Zelderheide en Bon Amis Carlijn van Bernadette Gommans uit Ottersum ook genomineerd. Maar de Ottersumse Dotje van Hay Janssen ging met de meeste stemmen aan de haal.

 

 

https://www.facebook.com/GennepNews/posts/2311816042394968

 

 

Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor een officiële titel. Zo veel stemmen kreeg Dotje net niet, dus met de titel Mooiste hond van gemeente Gennep eindigt het avontuur voor de vlinderhond.

 

 

Verwant