Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Flamingo’s pakt groot uit met Mini

Volleybalvereniging Flamingo’s ’56 uit Gennep koestert de sponsors. Bedrijven en andere begunstigers die het volleybal voor jong en oud mogelijk maken werden zaterdagavond ontvangen voor een borrel voorafgaand aan de slotavond van de geslaagde Flamingo’s Volleybalfeesten.

 

 

Tijdens die bijeenkomst werd onder de aanwezigen sponsoren, 3 maanden gratis rijden in een MINI Clubman verloot. Bas en Maike Snellen-Smulders van Horecaservice Snellen mogen drie maanden rijden in een Mini Clubman. De populaire auto -die beschikbaar gesteld wordt door BMW- en Minidealer Ekris- is straks herkenbaar aan de logo’s van winnaar Horecaservice Snellen, Flamingo’s en de leverancier. De gebruiker rijdt drie maanden kosteloos in de Mini Clubman. Alleen de brandstofkosten komen voor eigen rekening.

 

 

Winnaars Maaike en Bas Snellen waren aangenaam verrast met hun prijs. De Mini Clubman is binnenkort te bewonderen als de winnaars er de ritjes naar zakenrelaties en andere bestemmingen mee maken.

 

 

We zijn er erg blij mee!

 

 

De sponsorcommissie van Flamingo’s ’56 wil de unieke actie continueren.

 

 

Ekris heeft aantrekkelijke lease aanbiedingen voor populaire en comfortabele BMW’s en MINI’s. Het verheugt ons dat Flamingo’s door de geste van Ekris de sponsors op weg kan helpen.

 

 

Zeggen Carlo Cillessen en Jan Verhoeven van de sponsorcommissie.

 

 

Reacties