Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Matt Andersen terug naar Roepaen 

Op donderdag 1 Juni aanstaande komt de Amerikaanse roots en Americana zanger Matt Andersen wederom naar Roepaen in Ottersum. De songwriter werd bekend door de grote hoeveelheid hits op zijn Youtube account en won een ‘European Blues Award’ en de ‘Best Solo Performer’ award bij de Memphis Blues Challenge. Het is de tweede maal dat Matt Anderesn in Roepaen staat en net als tijdens zijn uitverkochte show in 2014 belooft het ook nu weer een magische avond te worden.

Met meer dan 10 miljoen views op Youtube, een ‘European Blues Award’ en het winnen van ‘Best Solo Performer’ bij de Memphis Blues Challenge lijkt het nu eindelijk zover te zijn dat de hele wereld Matt Andersen leert kennen! Een powerhouse performer met een fantastische stem en dito stage performance. Zijn optredens over de hele wereld zorgde ervoor dat Matt reeds het podium deelde met onder andere Greg Allman, Tedeschi Trucks Band en Johnny Lang.

De kaartverkoop voor het optreden van Matt Andersen in Roepaen is reeds gestart. Kaarten kosten € 15,50 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Foto: goodnoisephotography

Reacties